17 diciembre 2006

Es constitueix la Comissió de Seguiment

El passat 15 de desembre va quedar constituïda la Comissió de Seguiment del projecte d’actualització organitzava i de valoració de llocs de treball, popularment dit “Catàleg”.

La composició de l’esmentada comissió, ha quedat formada per: Josep Garzón i Jorge Táboas per part de l’Equip Polític; Rosa Maria Pérez i Oriol Valls en representació dels càrrecs de nivell de direcció i comandament; Enric Alonso (CCOO), Maite Boza (UGT), i Alberto Artero (SPPME) en representació dels treballadors i Jordi Matías i Miriam Macià de l’equip de consultors externs.

A l’esmentada reunió de constitució tots els sindicats presents manifesten, dubtes, recels i desconfiances vers al procediment i la metodologia establerta des de la consultora, que ha creat una línia paral·lela de treball al concepte de Mesa que històricament ha funcionat a l’Ajuntament.

És evident que des de CCOO seguim defensant, des de l’experiència que representa la negociació de dues valoracions de llocs de treball al nostre Ajuntament, un tipus i una metodologia de treball molt més activa i participativa de la que es planteja i, per tant, seguirem treballant perquè el veritable treball del “Catàleg” es faci en Mesa de negociació específica, tal i com ens hem dotat per Acord de condicions, Conveni Col·lectiu i realitat històrica.
La Comissió de seguiment va quedar emplaçada per a una propera reunió, després de que s’hagi conclòs l’apartat b) de la 1a part de l’estudi, tal i com recull la documentació lliurada.

No hay comentarios: